Retourbeleid
Het kan zijn dat, ondanks onze goede zorg, een product niet aan je verwachtingen voldoet. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een gedeelte of gehele bestelling te retourneren. 

  • Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.
  • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels (indien aanwezig) en in originele verpakking worden geretourneerd.
  • Mocht het product beschadigd zijn of is de verpakking meer  beschadigd dan nodig  om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
  • Je retour moet aangemeld zijn. Dit doe je door te mailen naar info@babyhappinez.com. Vermeld in deze e-mail je ordernummer, de producten die je wilt retourneren en een korte uitleg van de reden van retourzending.
  • De te retourneren artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons retour gestuurd te worden en door ons te zijn ontvangen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd.
  • Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van je retour. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat je retournering door ons verwerkt is.
  • De ontvangst van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan.
  • De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Klachten

Babyhappinez maakt haar producten met alle liefde. Deze producten zijn handgemaakt. Helaas worden er ook wel eens fouten gemaakt.
Daarom heb je bij ons 2 maanden garantie op artikelen van ons eigen merk vanaf het moment van aanschaf.  

Het is belangrijk om te weten dat al onze producten gebruiksvoorwerpen zijn. De garantie geldt dan ook alleen bij gebreken die niet te wijten zijn aan het gebruik van het product. Eventuele schade door het (verkeerd) gebruiken van onze artikelen valt dus niet onder onze garantie. 

Voor het aanmelden van een klacht kun je een mail sturen naar info@babybabyhappinez.com. We zullen in overleg met jou zoeken naar een geschikte oplossing. Vermeld in je e-mail wel nog even het ordernummer.

Winkelwagen
×